Wij zijn inzetbaar voor...

Particulier
Heeft u een particuliere hulpvraag op het gebied van zorg, begeleiding en/of ondersteuning?
Coöperatie DichtBijZorg U.A. zorgt ervoor dat u – op basis van uw wensen en persoonlijke voorkeur – geholpen wordt door één of meerdere passende zorgverlener(s). Gezamenlijk wordt het hulpverleningstraject uitgezet, uiteraard behoudt u de regie!

We werken vanuit uw individuele zorgplan met vaste gekwalificeerde en gemotiveerde zorgprofessionals. U heeft één aanspreekpunt en vaste zorgverleners.

Zorginstelling
Vanaf nu komen knelpunten in uw dienstrooster niet meer voor!
Coöperatie DichtBijZorg U.A. biedt u innovatieve en solide flexwerk-oplossingen, waardoor u ten alle tijde beschikt over ervaren zorgprofessionals. Coöperatie DichtBijZorg biedt u een centraal platform van zzp’ers en flexwerkers op uitzendbasis die aantoonbare brede ervaring hebben in de zorgsector en voldoen aan uw competentieprofiel. Onze zorgmanager werkt nauwgezet met u samen, denkt met u mee, brengt de gewenste competenties in kaart, kent onze zorgprofessionals en matcht de juiste gekwalificeerde zorgprofessionals met uw instelling.
U kunt ook kiezen voor kernteams van zzp’ers die gespecialiseerd zijn in het leveren van intensieve zorg en/of begeleiding van cliënten die niet te vangen zijn in de ‘reguliere’ hulpverlening.

Digitaal kwaliteitsregister
Bij het matchen van de juiste zorgprofessionals met uw instelling of uw particuliere zorgvraag heeft onze zorgmanager de beschikking over een digitaal kwaliteitsregister. Hierin zijn de competenties van alle zorgprofessionals die met Coöperatie DichtBijZorg U.A. samenwerken opgenomen en in één oogopslag inzichtelijk.

Digitaal planningssysteem
Coöperatie DichtBijZorg U.A. maakt gebruik van een digitaal planningssysteem, waardoor de match met de juiste zorgprofessionals binnen enkele minuten gemaakt kan worden.

Kwaliteit en kwantiteit gegarandeerd!

Onze service…

Centrale planning en aansturing
Duurzame (flex-)personeelsoplossingen
Generalisten en specialisten
Kernteams
Digitaal kwaliteitsregister
Onze zorgmanager staat voor constante informatie-uitwisseling en nauwgezette samenwerking met u !