Cliëntverhalen

Frans Smolders

Als je zorg krijgt van DichtBijZorg krijg je zorg op maat. Ik heb veel vertrouwen in mijn hulpverlener. Mijn zelfvertrouwen is met zijn hulp flink toegenomen. Ik kan nu meer aan. De drempel is voor mij niet meer zo hoog om een activiteit te ondernemen. Even een boodschap doen of een stukje fietsen gaat mij veel beter af. Daarnaast kan ik mezelf meer structuur opleggen. Ik hoop nog lang van DichtBijZorg en specifiek mijn hulpverlener gebruik te kunnen maken. Ik raad iedereen aan die ondersteuning nodig heeft, deze te halen bij DichtBijZorg.

Tonny Kuppens

Ik vind de zorg die DichtbijZorg levert goed, omdat ze het beste uit mij weten te halen. Als het niet klikt met mijn hulpverlener, zoekt men net zo lang tot er eentje gevonden is waar het wel mee klikt. Het bijzondere is dat ik dan ook zelf de sollicitatiegesprekken mee mag voeren. Vroeger was ik te betrokken bij alle dingen die om me heen gebeurden. Nu kan ik het beter filteren en keuzes daarin maken en prioriteiten aan geven.

Een moeder

Na een lange zoektocht waarbij ik, ongeveer met 10 instanties/hulpverleners, hulp aan het zoeken was voor onze zoon. (Agorafobie en cognitieve gedragstoornis). Een tip was; informeer is bij Harry Jacobs, DichtBijZorg. Al snel werd er gereageerd, binnen een paar dagen. Onze zoon kwam niet meer buiten maar bij het eerste gesprek gingen ze samen stukje wandelen. De klik was er meteen. Gesprekken met hem alleen, dan met ouders en dan met gezin. Zware gesprekken, moeilijke gesprekken, oefeningen buiten samen en later alleen. Steeds een beetje loslaten en vertrouwen in zich zelf krijgen.

Na 4 moeilijke zware jaren voor hem, en ons, heeft hij nu een full time baan, dankzij DICHT BIJ ZORG.

Herstel film

Soms hebben mensen nog maar een rol in het leven: die van psychiatrisch patiënt. Wij helpen mensen meerder rollen (terug) te vinden.

Neem contact op

Heikantsebaan 2,
5094 BG Lage Mierde

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

013-5041263
06-51026952

Annet van de Corput
Eindhovenseweg 59
5524 AP Steensel

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-28681583

Snel navigeren

Contact

Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 uur
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © dichtbijzorg.nl

Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites