Skip to main content

Onze zorg staat dicht bij jou en jouw omgeving!

Privacy beleid

Wij zetten ons in voor het beschermen en respecteren van de privacy van onze cliënten. Onze privacyverklaring beschrijft de privacyrechten van de cliënt en de stappen die we nemen om de privacy te beschermen.

Klik hier voor de privacyverklaring.
Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Klachtenbeleid

Lees hier het klachtenreglement.

Bij klachten kun je eerst de hulpverlener / begeleider hierop aanspreken. Als dit niet leidt tot de gewenste reactie, kun je terecht bij een vertrouwenspersoon. Dit kan via telefoonnummer 06 - 83098858 of schriftelijk door het klachtenformulier in te vullen en te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien nodig verwijst Jan Valckx door naar Klachtenportaal Zorg

Vertrouwenspersoon spreken?

Ontvang je ondersteuning van DichtBijZorg GGZ en wil je een onafhankelijk vertrouwenspersoon spreken? Neem dan contact op met Jan Valckx op telefoonnummer 06 - 83 09 88 58.

Maatregelen coronacrisis

Het coronavirus veroorzaakt de ziekte COVID-19. De klachten lijken in het begin vaak op een verkoudheid, maar kunnen ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid. Hoe deze ziekte verloopt, verschilt van mens tot mens.

DichtBijZorg GGZ volgt hierin de richtijnen en maatregelen van de RIVM om verspreiding te voorkomen. Indien een begeleider of cliënt gezondheidsklachten heeft, die lijken op het coronavirus, wordt er een andere manier gezocht om de begeleiding doorgang te geven.

In plaats van fysiek contact kan beeldbellen een hulpmiddel zijn om goede zorg te verlenen. Uiteraard kan dit alleen de gezondheid van de cliënt of begeleider dit toelaat.