Skip to main content

Start als professional

Start als professional bij DichtBijZorg GGZ!

Als zzp'er sta je er alleen voor en dat kan soms best lastig zijn. Om onze positie als zelfstandige ondernemers sterk te maken, hebben wij ons verenigd binnen coöperatie DichtBijZorg GGZ. 

Als zelfstandige ondernemer heb je vrijheid en zelfstandigheid. Als lid van coöperatie DichtBijZorg GGZ behoud je deze vrijheid en zelfstandigheid, maar kun je profiteren van de kracht en kennis van ons team. 

Wegens de toenemende zorgvraag is coöperatie DichtBijZorg GGZ op zoek naar professionals met ervaring in de geestelijke gezondheidszorg (psychiatrisch verpleegkundige, HBO MW, of HBO SPH), die graag willen samenwerken met collega-zzp'ers.

Van werknemer naar zzp'er in de zorg?

Steeds meer hulpverleners kiezen ervoor om als zelfstandig ondernemer te beginnen. Werk je in de zorg en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is het een goed idee om na te denken over het zzp-schap. Als zzp'er heb je veel kansen, zoals behoud van eigen verantwoordelijkheid, flexibele werktijden, verschillende werkplekken en een hogere netto vergoeding. Wat betreft jouw expertise ben je zelf verantwoordelijk voor scholing en het up-to-date houden van je bekwaamheden.

Het zelfstandig ondernemerschap is natuurlijk een grote stap, maar coöperatie DichtBijZorg GGZ helpt jou deze te nemen. Samen vormen we een zakelijk netwerk. Wij ondersteunen jou bij alle aspecten van bedrijfsvoering. Wij zorgen ervoor dat jij voorzien bent van een cliëntvolgsysteem en kwaliteitssysteem. Daarnaast helpen wij je met jouw administratie. Zoals elke vereniging hebben we een gezamenlijke verantwoordelijkheid en bouwen we samen aan de coöperatie. Met elkaar nemen we deel aan activiteiten, bijeenkomsten en scholingen.